Maakaasu

Maakaasu on monipuolinen ja ympäristöystävällinen energianlähde koteihin ja teollisuuteen. Maakaasukäyttäjän ei tarvitse huolehtia polttoainevarastoista ja niiden täydentämisestä. Putkesta tulee maakaasua aina tarvittava määrä.

Maakaasu

Kotitalouksille maakaasu tarjoaa puhtaan, vaivattoman ja ekologisemman vaihtoehdon kodin lämmitykseen. Maakaasu on myös verraton kotikokkaajan apu!

Maakaasu monessa mukana

Maakaasun hyvät ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa erilaisissa prosessisovelluksissa: maakaasuliekki tai puhtaat savukaasut voivat koskettaa valmistettavaa tuotetta esimerkiksi kuumennuksessa, kuivauksessa tai kypsennyksessä, esimerkkeinä leipomot, elintarvikkeiden valmistus. Monissa prosesseissa maakaasulla voidaan korvata myös sähköä.

Maakaasua voidaan käyttää polttoaineena yhdistetyssä sähkön ja kaukolämmön tuotannossa (CHP). Suomessa maakaasua käytetäänkin ennätyksellisen paljon yhdistetyssä lämmön ja sähkön tuotannossa.

Maakaasulla lämmitetään teollisuushalleja ja tilapäislämmitysratkaisuilla rakennustyömaita. Maakaasukäyttöiset infrapunasäteilijät ja lämminilmapuhaltimet sopivat monenlaisiin kohteisiin. Säteilylämmitys lämmittää itse kohteita, ei ilmatilaa. Infrapunasäteilijöillä lämmitys voidaan kohdistaa tarkoin sille alueelle, jossa sitä tarvitaan (esimerkiksi korkeiden hallien lattiatasoille).

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Takaisin ylös