Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.  Voit kuitenkin lähettää avoimen työhakemuksen allaolevalla lomakkeella.  

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme:

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Business Controlleria.

Etsimme tehokkaan ja joustavan liiketoimintapalvelutiimimme jäseneksi raportoinnin ja investointilaskennan ammattilaista, jonka ensisijaisiin työtehtäviin kuuluu taloudellisen tiedon tuottaminen, analysointi ja raportointi.  

Jos tunnet energiatoimialaa, käytät sujuvasti nykyaikaisia raportointityökaluja, osaat työskennellä myös englannin kielellä, ja olet mielelläsi mukana kehittämässä uutta liiketoimintaa tai prosesseja, olet kenties etsimämme henkilö. 

Business Controller osallistuu sekä Haminan Energian että ennen kaikkea sen osakkuusyhtiöiden liiketoimintojen ja projektien suunnitteluun, ja hänen tehtävänään on tuottaa erilaisia raportteja, analyyseja ja ennusteita ylimmälle johdolle ja liiketoimintayksiköille.

Liiketoimintapalvelut tuottavat talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja Haminan Energian oman organisaation lisäksi myös seuraaville osakkuusyhtiöille:

  • Hamina LNG Oy – LNG-terminaalipalvelut HaminaKotka satamassa, perustettu v. 2015
  • Kaakon Alueverkko Oy – sähkönsiirtoliiketoimintaa suurjännitteisessä jakeluverkossa Kaakkois-Suomessa, perustettu v. 2015
  • Rohe Solutions Oy – LNG:n ja muiden nestemäisten polttoaineiden myynti ja jakelu valtakunnallisesti, perustettu v. 2018

Tehtävässä pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevassa yrityksessä ammattitaitoisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä kattavat työsuhde-edut.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Pietari Salmi, puh. 040 820 4007, pietari.salmi@adecco.fi

Business Controller


 

Avoin työhakemus

 
Kiinnostaako työskentely Haminan Energiassa? Alla olevalla lomakkeella voit lähettää avoimen työhakemuksen milloin vain.
 
Nimi*
 
Katuosoite*
 
Postinumero*
 
Postitoimipaikka*
 
Puhelinnumero*
 
Sähköpostiosoite*
 
Ikä*
 
Haen* 
Lisätietoja
 
CV
 
 
 

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Takaisin ylös