Search
Close this search box.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa arjen energia-asioissa. 

Palvelukanavat

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa kaikissa energiaan liittyvissä asioissa. Voit asioida kätevästi OmaVoima-palvelussamme silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tavoitat meidät myös sähköpostilla ja puhelimitse.

Online-palvelu

Haminan Energian online-palvelu on nimeltään Online. OmaVoimassa pääset muun muassa seuraamaan energian kulutusta ja tarkastelemaan sopimuksia silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Myös maakaasun mittarilukeman ilmoittaminen hoituu kätevästi OmaVoiman avulla. Palveluun voit rekisteröityä verkkopankkitunnusten avulla.

Asioi sähköisesti

Tavoitat meidät helposti myös sähköpostitse. Lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@haminanenergia.fi

Lukemien ilmoitukset

Maakaasumittarin lukema ilmoitetaan ylläolevaan asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen.

Soita tai tule käymään

Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimitse maantantaista perjantaihin klo 9 – 15. Asiakaspalvelupisteemme Reutsinkadulla on avoinna tiistaista torstaihin klo 9 – 15.

Vikapäivystys

Vikapäivystys virka-ajan ulkopuolella
puh. 05 460 10670

Laskutus

Laskun maksamiseen ja myöhästyneisiin maksuihin liittyvissä asioissa sinua palvelee kumppanimme Ropo Capital.

Laskujen maksaminen ja maksuneuvonta

Ropon maksuneuvonta auttaa maksamiseen ja myöhästyneisiin maksuihin liittyvissä asioissa. Nopeimmin hoidat asiasi kuntoon Ropo Online -palvelussa, jossa voit tarkistaa laskusi tilanteen ja maksaa laskun, siirtää eräpäivää tai tehdä perintälaskulle maksusuunnitelman. Voit myös ilmoittaa tilinumerosi liikamaksun palautusta varten. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Verkkolaskuosoitteet löytyvät täältä »

E-lasku on helppo ja kätevä tapa maksaa lasku. Laskun tietoja ei tarvitse erikseen naputella ja hyväksyminen on helppoa. E-laskun voit ottaa käyttöön omassa verkkopankissasi.

Jos laskun maksaminen eräpäivään mennessä aiheuttaa vaikeuksia, olethan yhteydessä Haminan Energian maksuneuvontaan, jota hoitaa Ropo Capital. Kätevimmin hoidat maksuasioitasi Ropo Online -palvelun kautta. Kun sovit maksujärjestelyistä viipymättä, vältyt lisäkuluilta.

Liittymämuutokset

Tiesithän, että sähkö- tai maakaasuverkon liittymissopimus ei siirry esimerkiksi kiinteistön luovutuksen yhteydessä automaattisesti, vaan sinun tulee tehdä omistajanvaihtoilmoitus meille. Omistajanvaihtoilmoituksen tekemiseen voit käyttää valmista liittymänsiirtodokumenttia. Voit vaihtoehtoisesti toimittaa meille myös kauppakirjan tai muun asiakirjan, josta liittymän siirtyminen uudelle omistajalle.

Lue tarkemmin siirroista: sähköliittymät / maakaasuliittymät

Kysy meiltä tai anna palautetta

Voit ottaa meihin yhteyttä tällä lomakkeella. Täytä lomakkeen kentät ja paina sen jälkeen lähetä painiketta.

Ajankohtaista

Haminan Energian vuosi 2023

Vuosi 2023 oli edelleen epävarmuuden ja muutosten aikaa energiatoimialalla. Mullistunut maailmantilanne on tehnyt varautumisesta entistä tärkeämpää. Erilaisten poikkeustilanteiden varalle yhtiössä harjoitellaan säännöllisesti ja kehitetään toimintavalmiuksia

Lue lisää »

Tilaa verkostonäyttö

Oletko ryhtymässä kaivuutöihin Haminan Energia Oy:n verkkoalueella?

Kaivuu edellyttää lupaa maanomistajalta sekä tietoa maanalaisista kaapeleista ja putkista.

Jos kaivuutyötä joudutaan tekemään lähempänä kuin viisi metriä maakaasuputkistosta, työstä vastaavan on kaivuuluvan saamiseksi otettava yhteys meihin vähintään kolme työpäivää ennen kaivuutyön aloittamista. Räjäytystyöt maakaasuputkiston välittömässä läheisyydessä (30 m) ovat kiellettyjä ilman putkiston haltijan lupaa.

Tilaa kaapeleille sekä maakaasu- ja kaukolämpöputkille näyttö täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä näytön ajankohdan sopimiseksi.