Latauspisteet ja aurinkoenergia

Haminan Energia tarjoaa sähköautojen latausratkaisut kaikkiin tarpeisiin, omakotitaloista liikekiinteistöihin. Tarjoamme myös E-kartoitus-palvelun.

Virtaa Töpselistä

Haminan Energian Töpseli-latauspisteet sähköautoille ja plug in-lataushybrideille ovat nyt saatavilla! Kauttamme on mahdollista hankkia E-kartoitus, jota suosittelemme ennen latauspisteiden hankintaa. E-kartoitusta voi hyödyntää myös aurinkopaneeleita hankkiessa.

Ota yhteyttä:
asiakkuuspäällikkö Toni Lahti, p. 040 481 3092
myyntipäällikkö Tuomas Uski, p. 044 565 0761

E-kartoitus

Sähköinen liikenne on jatkuvassa kasvussa. E-kartoitus on oiva apu, oli kyseessä sitten sähköiseen liikenteeseen varautuminen tai lämmitystolppien uusinta. Asiointi Haminan Energian kanssa on helppoa, koska kaikki asiat hoituvat yhden tahon kanssa. Tarjoamme puolueettoman asiantuntijaraportin ja tarvittaessa opastamme asiakkaita latausasioihin liittyen. E-kartoituspalvelu koostuu paikan päällä tehtävästä tarkastuksesta, jossa mittaamalla ja aistinvaraisilla havainnoilla saadaan pohjatiedot E-kartoitus-raportin tekemistä varten. E-kartoitusraportti kertoo parkkipaikan soveltuvuuden sähköauton lataamiseen nykyhetkellä, joustavalla latauksella ja linjasaneerauksen jälkeen. Taloyhtiö voi hyödyntää E-kartoitusta lataus- ja lämmitysasioihin liittyvässä päätöksenteossaan. Taloyhtiö voi hakea ARA-tukea latauslaiteinvestointiin ja E-kartoitus voidaan sisällyttää osaksi investointikustannusta.

Tarjoamme sähköauton latauspisteet kohteen mukaan

Liikekiinteistöjen lataustarpeet vaihtelevat - pystymme vastaamaan kaikkiin liikekiinteistöjen ja työpaikkojen latausvaatimuksiin. Tarjoamme tarpeisiisi sopivan, räätälöidyn palvelukokonaisuuden.

Kauttamme saat latauslaitteet ja oheispalvelut laadukkaasti avaimet käteen -toimituksena. Tarjoamme laitteet, asennuksen sekä halutessasi myös laskutus- ja operointipalvelun. Laitteet ja järjestelmät kykenevät älykkääseen kuormanhallintaan, jolloin saadaan paras latausteho käyttöön riskeeraamatta kiinteistön muuta sähkönkäyttöä. Tiesithän, että sähköautojen latauspisteisiin on saatavilla ARA-tukea?

Tarjoamme omakotitaloihin avaimet käteen -latausratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Kauttamme saat vaihtoehdot perustason latausasemasta huippuälykkääseen latausasemaan, jonka kautta onnistuu energian mittaus sekä kuormanhallinta. Asennus hoituu nopeasti ja laadukkaasti paikallisin voimin. Hinta alkaen asennettuna 1350 € sis. alv.

Latauspisteet ja aurinkoenergia

Haminan Energialta nyt saatavilla aurinkopaneelituotteita! Räätälöimme käyttötarpeitanne vastaavan kokonaisuuden ja toimitamme sen avaimet käteen periaatteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!