Search
Close this search box.

Latauspisteet ja aurinkoenergia

Haminan Energia tarjoaa sähköautojen latausratkaisut kaikkiin tarpeisiin, omakotitaloista liikekiinteistöihin. Tarjoamme myös Töpseli-kartoitus -palvelun.

Virtaa Töpselistä

Haminan Energian Töpseli-latauspisteet sähköautoille ja plug in-lataushybrideille ovat nyt saatavilla!

Töpseli -latauslaiteet omakotitaloihin kampanja nyt käynnissä, ota yhteyttä joko puhelimella Toniin tai Tuomakseen, tai täytä lomake tämän sivun alalaidasta. Kampanja voimassa 30.4.2022 asti

Toni Lahti, p. 040 481 3092
Tuomas Uski, p. 044 565 0761

E-kartoitus on nyt Töpseli-kartoitus

Sähköinen liikenne on jatkuvassa kasvussa. Töpseli-kartoitus on oiva apu, oli kyseessä sitten sähköiseen liikenteeseen varautuminen tai lämmitystolppien uusinta. Asiointi Haminan Energian kanssa on helppoa, koska kaikki asiat hoituvat yhden tahon kanssa. Tarjoamme puolueettoman asiantuntijaraportin ja tarvittaessa opastamme asiakkaita latausasioihin liittyen. Töpseli-kartoituspalvelu koostuu paikan päällä tehtävästä tarkastuksesta, jossa mittaamalla ja aistinvaraisilla havainnoilla saadaan pohjatiedot Töpseli-kartoitus -raportin tekemistä varten. Töpseli-kartoitusraportti kertoo parkkipaikan soveltuvuuden sähköauton lataamiseen nykyhetkellä, joustavalla latauksella ja linjasaneerauksen jälkeen. Taloyhtiö voi hyödyntää Töpseli-kartoitusta lataus- ja lämmitysasioihin liittyvässä päätöksenteossaan. Taloyhtiö voi hakea ARA-tukea latauslaiteinvestointiin ja Töpseli-kartoitus voidaan sisällyttää osaksi investointikustannusta.

Tarjoamme sähköauton latauspisteet kohteen mukaan

Tarjoamme omakotitaloihin avaimet käteen -latausratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Kauttamme saat vaihtoehdot perustason latausasemasta huippuälykkääseen latausasemaan, jonka kautta onnistuu energian mittaus sekä kuormanhallinta. Asennus hoituu nopeasti ja laadukkaasti paikallisin voimin. 
Nyt kevätkampanjassa mm. 
Wallbox Pulsar+ 5m:n Type2 -kaapelilla (7m:n Type2 -kaapelilla  hinnat +130€)
Ilman kuormanhallintaa hinnat alkaen asennettuna
1 290 € sis. alv. (norm. hinta 1 350 €)
Kuormanhallinalla hinnat alkaen asennettuna
1 450 € sis. alv. (norm. hinta 1 580 €)
Kampanja on voimassa 30.4.2022 asti.

Hinnat alkaen asennus sisältää 15 metrin kaapeloinnin pinta-asennuksena keskukselta, vikavirtasuojan sekä johdonsuojakatkaisijan, yhden läpiviennin puurakenteesta.
Asennustyön osuus 250 €. Hinnat sisältävät matkakustannukset 30km:n  etäisyydelle Haminan Energian toimipisteestä. 

Valikoimistamme löytyy myös muita tuotteita ja toimimme koko Kymenlaakson alueella, pyydä tarjous täyttämällä sivun alaosan yhteydenottolomake.

Kauttamme saat latauslaitteet ja oheispalvelut laadukkaasti avaimet käteen -toimituksena. Tarjoamme laitteet, asennuksen sekä halutessasi myös laskutus- ja operointipalvelun. Laitteet ja järjestelmät kykenevät älykkääseen kuormanhallintaan, jolloin saadaan paras latausteho käyttöön riskeeraamatta kiinteistön muuta sähkönkäyttöä. Tiesithän, että sähköautojen latauspisteisiin on saatavilla ARA-tukea?

Liikekiinteistöjen lataustarpeet vaihtelevat - pystymme vastaamaan kaikkiin liikekiinteistöjen ja työpaikkojen latausvaatimuksiin. Tarjoamme tarpeisiisi sopivan, räätälöidyn palvelukokonaisuuden.

Latauspisteet ja aurinkoenergia

Haminan Energialta nyt saatavilla myös aurinkopaneelituotteita! Räätälöimme käyttötarpeitanne vastaavan kokonaisuuden ja toimitamme sen avaimet käteen periaatteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!