Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Erityisen suosittua kaukolämmön käyttö on kaupungeissa ja taajamissa. Tuotamme kaukolämmön uusiutuvilla paikallisilla polttoaineilla.

Huoleton kaukolämpö

Kaukolämpö on turvallinen, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea toimitusvarma tapa lämmittää rakennusta. Kaukolämpö tarkoittaa keskitettyä lämmöntuotantomuotoa, jossa kaukolämpöasiakkaille toimitetaan lämpöä kaukolämpöverkossa kiertävän kuuman veden tai kuuman vesihöyryn avulla. Asiakas ottaa lämmön vastaan lämmönjakokeskuksessa sijaitsevan erillisen lämmönvaihtimen kautta, vaihdin siirtää lämmön kaukolämpöverkosta asiakkaan lämmönjakolaitteisiin, kuten pattereihin, lattialämmitykseen, ilmanvaihtoon sekä lämpimään käyttöveteen.

Saatavilla helposti ja nopeasti seuraavilla alueilla: Keskusta, Etelä- Ja Pohjois-Poitsila, Jamilahti, Ruissalo.

Tarjoamme asiakkaille myös huolettoman avaimet käteen -toimituksen.

Ota yhteyttä:
asiakkuuspäällikkö Toni Lahti, p. 040 481 3092
käyttöpäällikkö Petri Kekäläinen, p. 044 717 1644

Kaukolämpöliittymä ja kokonaistoimitus

Haminassa Haminan Energian kaukolämpö tuotetaan pääsääntöisesti uusiutuvilla paikallisilla polttoaineilla. Tavoitteenamme on tuottaa kaukolämpö tulevaisuudessa kokonaisuudessaan uusiutuvasti. Kaukolämpö on Haminassa hinnallisesti erittäin kilpailukykyinen lämmitysmuoto. Vuonna 2019 valmistunut uusi kiinteän polttoaineen laitos on meidän uusin investointimme kaukolämmön tuotantoon.

Kilpailukykyinen lämmitysmuoto kokonaistoimituksena

Kaukolämpöverkkomme alueella on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden, kuin myös omakotitalojen mahdollista liittyä kaukolämmön asiakkaiksi. Kaukolämmön saatavuus varsinkin Keskustan, Jamilahden, Ruissalon, Poitsilan ja sataman alueella on hyvää. Kaukolämpöön liittyminen on halutessasi äärimmäisen helppoa, halutessasi saat meidän kauttamme kaukolämmön avaimet käteen kokonaistoimituksena, joka sisältää kaukolämpöliittymän ja lämmön-vaihdinpaketin suunniteltuna, asennettuna ja käyttöönotettuna. Myös pelkän liittymän tilaaminen on luonnollisesti mahdollista. Kaukolämpöliittymä omakotitaloihin Kaukolämpöön liittyminen on mahdollista myös omakotitaloissa, ota yhteyttä.

Kaukolämpö avaimet käteen kokonaistoimituksena Kaukolämpöön liittyminen kokonaistoimituksena on helpoin ja huolettomin tapa liittyä kaukolämpöön, niin asunto- kuin kiinteistöosakeyhtiöidenkin. Kokonaistoimituksessa, me suunnittelutamme lämmön-vaihdinlaitteistot kuin liittymän ja rakennutamme kokonaisuuden puolestanne.

Vihreä kaukolämpö

Kaukolämpö on ylivoimaisesti suosituin lämmitysmuoto. Haminan Energian kaukolämpö tuotetaan paikallisilla uusiutuvilla polttoaineilla. Katso lyhyt esittelyvideo vihreästä kaukolämmöstä.

Saatavuus

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

asiakkuuspäällikkö Toni Lahti, p. 040 481 3092
käyttöpäällikkö Petri Kekäläinen, p. 044 717 1644

Tällä lomakkella saat lisätietoja tai voit jättää tarjouspyynnön kaukolämmöstä:

Huoletonta kaukolämpöä edulliseen kuukausihintaan

Haminan Energia tarjoaa asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöille huolettoman kaukolämmön palvelusopimuksen, joka sisältää kaukolämpöliittymän, mittauskeskuksen sekä lämmönsiirrinpaketin asennettuna, vuositarkastuksen ja kunnossapidon – edullisesti paketoidulla kuukausimaksulla.

Huolettoman kaukolämmön palvelusopimusmalli on nyt täysin huoleton ja riskitön tapa hankkia kiinteistön lämmitys.

Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpöön liittyminen on helppoa. Tarkista saatavuus meiltä.

Huoletonta kaukolämpöä palvelusopimuksella

Huoletonta kaukolämpöä palvelusopimus Haminan Energia tarjoaa asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöille huolettoman kaukolämmön palvelusopimuksen, joka sisältää kaukolämpöliittymän, mittauskeskuksen sekä lämmönsiirrinpaketin asennettuna, vuositarkastuksen ja kunnossapidon – edullisesti paketoidulla kuukausimaksulla. Huolettoman kaukolämmön palvelusopimusmalli on nyt täysin huoleton ja riskitön tapa hankkia kiinteistön lämmitys.