Search
Close this search box.

Haminan Energia rekrytoi – etsimme uuteen asiakaspalvelutiimiimme laskuttajaa ja kahta asiakaspalvelun asiantuntijaa

Haminan Energia on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiakonserni. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja ja energiaratkaisuja tuottaa lämpöä ja energiaa ekologisesti. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä.

Haminan Energia -konserniin kuuluvat tytäryhtiömme Haminan Sähköverkko Oy, Haminan Kaasuverkko Oy sekä Haminan Kaukolämpö Oy.

Haminan Energia -konserni osakkuusyhtiöineen työllistää noin 60 energia-alan ammattilaista. Tarvitsemme lisää huippuasiantuntijoita kehittyvään ja kasvavaan liiketoimintaamme. Tuletko mukaan energiseen ja mukavaan työporukkaan?

Haemme kasvavaan joukkoomme ja uuteen asiakaspalvelutiimimme kahta asiakaspalvelun asiantuntijaa. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky ratkaista ongelmat nopeasti. Osaat myös priorisoida työtehtävät kiireessäkin.

Etsimme asiakaspalvelutiimiimme myös laskuttajaa. Hahmotat helposti kokonaiskuvan ja hallitset laajan tehtäväkentän. Hakijalta odotamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, taloushallinnon osaamista ja kokemusta laskutustehtävistä. Laskuttajalta odotamme myös kykyä ratkaista ongelmia sekä hallita suuria asiakokonaisuuksia laskutustoimintoihin liittyen. Laskuttajan vastuulla osana tiimiä on koko konsernin energiahyödykkeiden sekä palvelutuotteiden laskutus.

Tarjoamme mukavan työympäristön, mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yhdessä koko tiimin kanssa. Aikaisempi työkokemus energia-alalta katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi 3.4.2022 mennessä osoitteeseen hr-palvelut@haminanenergia.fi  

Tehtävän sisältöä koskeviin tiedusteluihin vastaa myyntipäällikkö Tuomas Uski, p. 044 565 0761.