Search
Close this search box.

120-vuotias Haminan Energia suuntaa vahvasti tulevaisuuden energiamarkkinoille – yritysrakenne uudistuu vastaamaan tulevia kasvutarpeita

Hyvä asiakkaamme

Muuttuva energia-ala edellyttää investointeja yhä kestävämpiin ja ilmastoystävällisimpiin energiaratkaisuihin. Energia on avainasemassa ilmastonmuutoksen torjunnassa. 120-vuotias Haminan Energia Oy tähtää jatkossa yhä vahvemmin uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijäksi. Yritysrakenteen muutoksella yhtiö vahvistaa liiketoimintamahdollisuuksiaan muuttuvilla energiamarkkinoilla ja parantaa investointikykyään. Jotta yhtiön kasvu ja uusiutuvan energiantuotannon edellytykset voidaan varmistaa, Haminan Energian liiketoiminnoista sähköverkko, kaasuverkko sekä kaukolämpöliiketoiminta eriytetään omiksi yhtiöikseen 1.10.2021. Uudet yhtiöt ovat Haminan Sähköverkko Oy, Haminan Kaasuverkko Oy ja Haminan Kaukolämpö Oy. Energian toimitukset ja palvelut jatkuvat aivan samaan tapaan kuin ennenkin.

Lokakuun alusta alkaen sähkön siirrosta vastaa Haminan Sähköverkko Oy, kaasun siirrosta Haminan Kaasuverkko Oy ja kaukolämmön toimituksesta Haminan Kaukolämpö Oy. Jatkossa laskut tulevat uusilta yhtiöiltä. Kaasuasiakkaana saat kuitenkin edelleen yhden laskun, mikäli sinulla on myynti ja siirto Haminan Energia Oy:ltä. Yritysrakenteen uudistus ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Jos et vielä ole e-laskuasiakas, nyt on oiva tilaisuus tehdä ympäristöteko ja siirtyä e-laskuun. Ekologisen e-laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta ja se sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. E-laskun tilaamista varten sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankkitunnukset. Ohjeet e-laskun käyttöönottoon löydät pankkisi omilta sivuilta.

Valitse siis ympäristöystävällinen, turvallinen ja helppo e-lasku!

Energisin syysterveisin

Haminan Energia Oy