Haminan Energia rekrytoi – etsimme uuteen asiakaspalvelutiimiin kahta asiakaspalvelun asiantuntijaa

Haminan Energia on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiakonserni. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja ja energiaratkaisuja tuottaa lämpöä ja energiaa ekologisesti. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä.

Haminan Energia -konserniin kuuluvat tytäryhtiömme Haminan Sähköverkko Oy, Haminan Kaasuverkko Oy sekä Haminan Kaukolämpö Oy.

Haminan Energia -konserni osakkuusyhtiöineen työllistää noin 70 energia-alan ammattilaista. Tarvitsemme lisää huippuasiantuntijoita kehittyvään ja kasvavaan liiketoimintaamme. Tuletko mukaan energiseen ja mukavaan työporukkaan?

Haemme kasvavaan joukkoomme ja uuteen asiakaspalvelutiimimme kahta asiakaspalvelun asiantuntijaa. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky ratkaista ongelmat nopeasti. Osaat priorisoida työtehtävät kiireessäkin.

Työtehtävä koostuu asiakkaiden palvelemisesta ja tarpeiden kartoittamisesti niin kasvokkain kuin kaikkia viestintäkanavia hyödyntäen. Digitaaliset työkalut ovat sinulle tuttuja. Osaat huomioida asiakkaan tarpeet, ja sinulla on innostus ja taito hoitaa erityyppiset palvelutilanteet asiakaslähtöisellä asenteella. Arvostamme myynnillistä otetta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme mukavan työympäristön, mahdollisuuden kasvaa tehtävässäsi sekä osallistua toiminnan kehittämiseen yhdessä koko tiimin kanssa. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja kestoltaan 12kk.

Lähetä hakemuksesi 3.10.2022 mennessä osoitteeseen hr-palvelut@haminanenergia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tuomas Uski 19.9. klo 9-15 ja 22.9. KLO 12-16, p. 044 565 0761.