Search
Close this search box.

Kimmo Rahkamo on nimitetty Haminan Energia Oy:n toimitusjohtajaksi

Hamina Energia Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Matti Karhu on irtisanoutunut tehtävästään, ja uutena toimitusjohtajana aloittaa Kimmo Rahkamo (DI) 23.4.2024 alkaen.

Kimmo Rahkamolla on laajaa ja pitkäaikaista kokemusta energia-alan johtotehtävistä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Nesteen ja Gasumin johtoryhmissä. Haminan Energia on Kimmo Rahkamolle entuudestaan tuttu yhtiö. Hän on toiminut Haminan Energian osakkuusyhtiö Hamina LNG Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä Haminan Energian neuvonantajana marraskuusta 2023 alkaen.

”Lähden innolla edistämään paikallisen, perinteikkään yhtiön tavoitteita energia-alan meneillään olevassa murroksessa. Yhtiö on ketterä ja joustava toimija, ja sillä on erittäin osaava henkilöstö. Toimitusjohtajan tehtävässä pääsen yhdessä henkilöstön, hallituksen ja Haminan kaupungin kanssa kehittämään yhtiötä eteenpäin”, toteaa Kimmo Rahkamo.

”Henkilöstön joustavuus, osaaminen ja yhteen nivoutuminen on korostunut energiamarkkinoiden muutoksessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. On ollut myös hienoa nähdä, miten yhtiö suuntaa määrätietoisesti kohti täysin hiilineutraalia energiantuotantoa. Kiitän henkilöstöä ja hallitusta hyvästä yhteistyöstä ja luovutan ruorin nyt Kimmolle”, sanoo toimitusjohtajan tehtävän jättävä Matti Karhu.

”Kimmolla on monipuolinen ja pitkä kokemus energia-alalta. Saamme toimitusjohtajaksi ammattilaisen, jolla on laaja-alaista näkemystä johtaa yhtiötä energiatoimialan muutosten keskellä. Kimmo saa johdettavakseen ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön. Haluan kiittää Mattia panoksesta yhtiön hyväksi ja toivotan hänelle parhainta menestystä tulevissa tehtävissä”, toteaa Haminan Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Tikkanen.

Lisätietoja:

Tarja Tikkanen, hallituksen puheenjohtaja, Haminan Energia Oy, p. 0400 185926

Kimmo Rahkamo, toimitusjohtaja, Haminan Energia Oy, p. 040 7493069