Matti Karhu on nimitetty Haminan Energia Oy:n toimitusjohtajaksi

Matti Karhu, Ins. (AMK) on aloittanut Haminan Energia Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä 18.10.2023. Matti Karhu siirtyy Haminan Energialle Sitowise Oy:n yksikönjohtajan tehtävästä. Hänellä on monipuolista ja pitkäaikaista kokemusta muun muassa energia- ja metsäteollisuuden johtotehtävistä, myös digitaalisten ratkaisujen parissa. Hän on aiemmin työskennellyt myös Cursor Oy:ssä Senior Advisorina.

”Haminan Energian pitkä, yli 120 vuoden historia ja toimintavarma ja häiriötön sähkönsiirto- ja kaukolämpöverkko antavat hyvän perustan yhtiön johtamiselle ja edelleen kehittymiselle. On mahtavaa, ja odotan innolla, että pääsen luotsaamaan tätä toimintaympäristöä osaavan, motivoituneen ja sitoutuneen henkilöstön, hallituksen ja Haminan kaupungin kanssa, yhdessä eteenpäin. Haminan Energialla on keskeinen rooli energiamurroksessa, ja yhtiö toimii myös osaltaan Haminan alueen houkuttelevuuden ja sijoittuvien yritysten vahvistajana. Monipuolisen energiayhtiön toimitusjohtajan roolissa riittää opiskeltavaa, keskittyminen yhtiön arvoihin ja vastuullisuuteen luo näköalapaikan tulevaisuuden energiayhtiön toiminnalle”, toteaa Matti Karhu.

”On tärkeää, että saamme yrityksen johtoon kokeneen ja osaavan ammattilaisen. Matilla on toimitusjohtajan työhön juuri tarvittava monipuolinen ja laaja kokemus johtotehtävistä. Matti saa johdettavakseen nykyaikaisen energiayhtiön sekä osaavan ja motivoituneen henkilöstön. Toivotan Matin tervetulleeksi Haminan Energialle ja odotan innolla yhteistyön alkamista”, toteaa Haminan Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Kerkelä.

Lisätietoja:

Harri Kerkelä, hallituksen puheenjohtaja, Haminan Energia Oy
p. 040 5727184