Sanna Kytömäki on nimitetty Haminan Energia Oy:n toimitusjohtajaksi

Hamina Energia Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Sanna Kytömäki (DI, KTM). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.3.2023.

Sanna Kytömäki siirtyy Haminan Energialle Hyvinkään Lämpövoima Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hänellä on laajaa ja pitkäaikaista kokemusta energia-alan johtotehtävistä. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Kotkan Energia Oy:n vt. toimitusjohtajana ja talousjohtajana sekä Karhu Voima Oy:n toimitusjohtajana.

”Haminan Energia -konserni on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, ja sen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Yhtiössä on osaava ja sitoutunut henkilöstö. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä henkilöstön, hallituksen ja Haminan kaupungin kanssa kehittämään yhtiötä eteenpäin vastaamaan tulevaisuuden energiamurroksen haasteisiin”, toteaa Sanna Kytömäki.

”Sannalla on monipuolinen ja pitkä kokemus energia-alan johtotehtävistä. On tärkeää, että saamme toimitusjohtajaksi alan ammattilaisen, jolla on taitoa ja näkemystä johtaa Hamina Energiaa tässä muuttuvassa maailmassa. Sanna saa johdettavakseen monipuolisen energiayhtiön sekä osaavan ja motivoituneen henkilöstön. Toivotan Sannan tervetulleeksi Haminan Energialle ja odotan innolla yhteistyön alkamista”, toteaa Haminan Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Kerkelä.

Lisätietoja:
Harri Kerkelä
hallituksen puheenjohtaja, Haminan Energia Oy
p. 040 5727184