Search
Close this search box.

Palvelut

Sähköautojen latausratkaisut herättivät runsaasti kiinnostusta

Uusina palvelutuotteina tarjoamme asiakkaille monipuoliset sähköisen liikenteen ratkaisut sekä aurinkopaneelit. Erityisesti sähköautojen latausratkaisut, Töpseli-tuoteperhe, ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton, ja kysyntä on vilkasta.

Palvelutuotteet

Toimitimme useita sähköauton latauspisteitä niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Lisäksi latauspisteitämme löytyy Haminan torilta ja Tervasaaresta. Lanseerasimme myös E-kartoituspalvelun, jossa teemme taloyhtiössä paikan päällä kartoituksen parkkipaikan soveltuvuudesta sähköautojen lataamiseen, ja sen pohjalta kartoitusraportin hyödynnettäväksi parkkipaikan saneerauksessa sähköautokäyttöön. Haminan Energia kehittää parhaillaan omaa sovellusta E-kartoituspalvelun käyttämiseen ja kartoitusten hallinnointiin.

Tulevina vuosina panostamme erityisesti asiakaspalveluumme ja hyvään asiakaskokemukseen.

Aurinkopaneeleja myymme erilaisiin kiinteistöihin, ja myös niissä kiinnostusta on ollut mukavasti. Aurinkopaneelimme ovat 40 kW:n voimaloita, joissa vuosituotanto on noin 44 MWh. Haminan Energian tietohallintotiimi rakensi rajapinnan aurinkopaneeleiden tuotannon visuaaliseen seuraamiseen, joten tuotanto on nyt nähtävissä ja seurattavissa helppolukuisina graafeina.

Kasvavaan palvelutoimintaamme rekrytoimme uusia osaajia loppuvuodesta, ja jatkamme rekrytointeja vielä kuluvana vuonna. Tulevina vuosina panostamme erityisesti asiakaspalveluumme ja hyvään asiakaskokemukseen. Sisäistä viestintäämme parannamme mm. uudella intranetillä.

Tekniset palvelut

Tekniset palvelut tunnettiin aiemmin nimellä Asennuspalvelut, mutta Haminan Energian yritysrakenneuudistuksen myötä lokakuussa 2021 kokonaisuus muutettiin liiketoimintaan paremmin sopivaksi. Käytettävissämme on Asennuspalveluiden aiempi, nyt osittain tytäryhtiöihin jaettu osaava asentajahenkilöstö, jonka työnjohtoa kuitenkin hoidetaan yhteisesti Haminan Energiasta.

Teknisten palveluiden yhteyteen on luotu uusi palveluliiketoiminta, LNG-terminaalin käyttö- ja kunnossapitopalvelu. Terminaalin kaupallisen käytön viivästyttyä olemme pystyneet osoittamaan osaavalle uudelle henkilöstölle muita verkoston töitä.