Search
Close this search box.

Palvelut

Erikoinen energiavuosi 2023 heijastui asiakaspalvelun arkeen

Vuoden 2023 energiamarkkinatilanne oli mielenkiintoinen ja poikkeuksellinen erityisesti sähkön hinnan osalta. Energiamarkkinoiden muutokset ja sähkön saannin epävarmuus heijastuivat myös asiakaspalvelutilanteisiin. Oma asiakaspalvelumme kohtasi asiakkaamme kuitenkin sujuvasti ja ammattitaidolla.

Asiakkaat tavoittivat meidät online-verkkopalvelussa, puhelimitse, sähköpostilla sekä fyysisesti toimistollamme Saviniemessä. Saimme vuoden aikana erityistä kiitosta tavoitettavuudesta ja siitä, että olemme olleet konkreettisesti lähellä ihmisiä.

Tyypillisimmät aihealueet sivusivat energian hintoja, sähkön kulutusta, palvelutuotteita ja tuotemuutoksia sekä laskutusta. Sähköverkon osalta sähkön riittävyys herätti kysymyksiä.

Saimme vuoden aikana erityistä kiitosta tavoitettavuudesta ja siitä, että olemme olleet konkreettisesti lähellä ihmisiä.

Kehitimme tietojärjestelmiämme, ja asiakaspalvelumme terävöitti entisestään toimintaansa muuttuvan energiamarkkinan tarpeisiin. Oma asiakaspalvelumme otti lentävän lähdön loppuvuodesta 2022 Karhu Voiman konkurssin myötä. Ammattitaitoisen henkilöstön ansiosta asiakaspalvelumme toimi kiitettävästi alusta alkaen vauhdikkaasta startista huolimatta.

Tekniset palvelut tuntee tienoot ja pääsee nopeasti paikalle

Kokeneen asentajatiimimme etuna on paikallisten olosuhteiden tunteminen. Päivystyksemme on tavoitettavissa 24/7 ympäri vuoden, ja koska Haminan seudun talot ja tienoot ovat tuttuja, pystymme reagoimaan nopeasti. Uskallamme sanoa kuuluvamme Suomen nopeimpien asentajatiimien joukkoon. Jos asiakkaalta katkeaa sähkö, olemme kohteessa selvittämässä tilannetta jopa puolessa tunnissa. Päivystyksemme saakin säännöllisesti kiittävää palautetta asiakkailtamme.

Uskallamme sanoa kuuluvamme Suomen nopeimpien asentajatiimien joukkoon.

Energiaterminaalilla Haminan Satamassa työskentelee lisäksi ammattitaitoinen käyttö- ja kunnossapitopalveluista vastaava tiimi. Sitoutuneet terminaalipalveluiden ammattilaiset varmistavat terminaalin päivittäisen, turvallisen toiminnan.

Sähköautot saavat virtaa Töpselistä

Töpseli on sähköautojen latausratkaisuja tuottava tuoteperheemme. Sähköautojen latauspisteiden lisäksi palveluihin kuuluu Töpseli-kartoitus sekä tarpeen mukaan räätälöitäviä lisäpalveluja.

Haminan Energialla on vankka kokemus sähköautoista ja latauspisteistä.  Näemme kokonaiskuvan, jonka pohjalta voimme räätälöidä aina asiakkaalle toimivimman ratkaisun. Asennusten lisäksi tarjoamme myös huolto- ja ylläpitopalveluja. 

Sähköisen liikenteen odotetaan kasvavan vahvasti tulevaisuudessa. Vaikka Töpseli toimii vielä verrattain pienellä mittakaavalla, on sillä valtava markkinapotentiaali. Erityisesti taloyhtiöiden ja liiketilojen latauspisteisiin odotetaan kasvua.

Henkilöesittely
Tuomas Uskin energinen arki  

Talon oma kasvatti, haminalainen Tuomas Uski, on viihtynyt Haminan Energialla erilaisissa työtehtävissä vuodesta 2012. Tällä hetkellä Tuomaksen nimike on CDO, digitalisaatiojohtaja, ja hän vastaa Haminan Energian konsernipalveluista. Työnkuvaan kuuluu palvelumyynnin ja asiakaspalvelun kehittäminen, erilaiset järjestelmähankkeet sekä uudet hankinnat.  Tuomas huolehtii palvelujen ja järjestelmien toimivuudesta. Siitä, että asiakkaat saavat laskunsa ajallaan, kysymyksiin vastataan ja ongelmat ratkaistaan.

Tuomas toimi henkilöstön edustajana Haminan Energian hallituksessa vuonna 2023. ”Koin, että pystyin antamaan itsestäni paljon. Hallitustyö oli todella mielenkiintoista, ja sain tuotua henkilökunnan ajatuksia ja näkemyksiä hallituksen tietoon ja päätöksenteon tueksi. Vuoteen 2023 mahtui paljon muutoksia ja epävarmuuksia, jotka vaativat henkilökunnalta joustavuutta ja venymistä.  Ihan jokainen meistä teki parhaansa haasteista huolimatta”, summaa Tuomas.

Lapsi- ja koiraperhearkea elävän Tuomaksen elämä on energistä myös työpäivien ulkopuolella. Lisävirtaa  Tuomas hakee aktiivisesta pyöräilyharrastuksesta.