Latauspisteet ja aurinkoenergia

Haminan Energia tarjoaa sähköautojen latausratkaisut kaikkiin tarpeisiin, omakotitaloista liikekiinteistöihin. Tarjoamme myös Töpseli-kartoitus -palvelun.

Virtaa Töpselistä

Haminan Energian Töpseli-latauspisteet sähköautoille ja plug in-lataushybrideille ovat nyt saatavilla!

Töpseli -latauslaiteet omakotitaloihin kampanja nyt käynnissä, ota yhteyttä joko puhelimella Toniin tai Tuomakseen, tai täytä lomake tämän sivun alalaidasta. 

Toni Lahti, p. 040 481 3092
Tuomas Uski, p. 044 565 0761

E-kartoitus on nyt Töpseli-kartoitus

Sähköinen liikenne on jatkuvassa kasvussa. Töpseli-kartoitus on oiva apu, oli kyseessä sitten sähköiseen liikenteeseen varautuminen tai lämmitystolppien uusinta. Asiointi Haminan Energian kanssa on helppoa, koska kaikki asiat hoituvat yhden tahon kanssa. Tarjoamme puolueettoman asiantuntijaraportin ja tarvittaessa opastamme asiakkaita latausasioihin liittyen. Töpseli-kartoituspalvelu koostuu paikan päällä tehtävästä tarkastuksesta, jossa mittaamalla ja aistinvaraisilla havainnoilla saadaan pohjatiedot Töpseli-kartoitus -raportin tekemistä varten. Töpseli-kartoitusraportti kertoo parkkipaikan soveltuvuuden sähköauton lataamiseen nykyhetkellä, joustavalla latauksella ja linjasaneerauksen jälkeen. Taloyhtiö voi hyödyntää Töpseli-kartoitusta lataus- ja lämmitysasioihin liittyvässä päätöksenteossaan. 

Tarjoamme sähköauton latauspisteet kohteen mukaan

Tarjoamme omakotitaloihin avaimet käteen -latausratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Kauttamme saat vaihtoehdot perustason latausasemasta huippuälykkääseen latausasemaan, jonka kautta onnistuu energian mittaus sekä kuormanhallinta. Asennus hoituu nopeasti ja laadukkaasti paikallisin voimin. 

Toimimme koko Kymenlaakson alueella, pyydä tarjous täyttämällä sivun alaosan yhteydenottolomake.

Kauttamme saat latauslaitteet ja oheispalvelut laadukkaasti avaimet käteen -toimituksena. Tarjoamme laitteet, asennuksen sekä halutessasi myös laskutus- ja operointipalvelun. Laitteet ja järjestelmät kykenevät älykkääseen kuormanhallintaan, jolloin saadaan paras latausteho käyttöön riskeeraamatta kiinteistön muuta sähkönkäyttöä. 

Liikekiinteistöjen lataustarpeet vaihtelevat - pystymme vastaamaan kaikkiin liikekiinteistöjen ja työpaikkojen latausvaatimuksiin. Tarjoamme tarpeisiisi sopivan, räätälöidyn palvelukokonaisuuden.

Latauspisteet ja aurinkoenergia

Haminan Energialta nyt saatavilla myös aurinkopaneelituotteita! Räätälöimme käyttötarpeitanne vastaavan kokonaisuuden ja toimitamme sen avaimet käteen periaatteella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!