Search
Close this search box.

Maakaasu

Maakaasu on monipuolinen ja ympäristöystävällinen energianlähde niin yrityksiin kuin teollisuuteenkin.

Puhdas ja turvallinen maakaasu

Maakaasu on turvallinen ja huoleton vaihtoehto lämmitykseen. Toimitamme maakaasua yrityksiin ja teollisuuteen.

Maakaasukäyttäjän ei tarvitse huolehtia polttoainevarastoista ja niiden täydentämisestä. Putkesta tulee maakaasua aina tarvittava määrä. Maakaasu pitää myös lähiympäristön puhtaana, sillä noki- ja rikkipäästöjä ei synny, ja piipusta tulee vain vesihöyryä ja hiilidioksidia. Puhdas kaasu vähentää selvästi poltinhuoltojen tarvetta, eikä nuohouksia tarvita ollenkaan.

Maakaasun myynti

Maakaasumarkkinat avautuivat 1.1.2020, kun Balticconnector-yhdysputki avautui. Muutoksen jälkeen asiakkaan on mahdollista hankkia kaasunsa haluamaltaan toimittajalta kaasuverkkonsa ulkopuolelta. Kun kaasua hankitaan joltain muulta toimittajalta kuin jakeluverkon haltijalta, tulee asiakkaalla olla etäluettava kaasumittari. Myymme kaasua niin pienille kuin suurillekin asiakkaille. Hanki kaasusi luotettavalta ja kokeneelta toimittajalta – Haminan Energialta.

Maakaasua yrityksille ja teollisuuteen

Kaasumarkkinoiden avauduttua on yrityksien ja teollisuuden asiakkaiden mahdollista hankkia tarvittava maakaasunsa valitsemaltaan kaasun toimittajalta. Haminan Energia on Suomen ensimmäinen, kokenut ja luotettava maakaasun paikallisjakeluyhtiö. Hanki maakaasusi meiltä, täytä alla oleva tarjouspyyntölomake. Suurasiakkailta (vuosikulutus yli 2 GWh) toivomme myös edellisen vuoden kaasunkulutuksen käyttöprofiilia. Mikäli käyttöprofiilia ei löydy, lähetä tarjouspyyntö tästä huolimatta. Valitse kumppaniksesi Haminan Energia.

Tällä lomakkella saat lisätietoja tai voit jättää tarjouspyynnön maakaasusta: